[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 26 de juliol del 2010

TERRASSA - MONTSERRAT 2010

Bones biciades,

Ahir varem reeditar la sortida a Montserrat que vem fer el 2008 afegint alguns trams nous i obviant-ne alguns per tal de guanyar temps per poder estar a una hora prudencial a la estació de Castellbell i El Vilar. Aquesta ha estat una altra novetat doncs en comptes de deixar furgos i cotxes el dia anterior, varem tornar amb tren. Sens dubte, molt millor: aire climatitzat per 1,60 euros i no haver de fer després el repartiment de bicis per la contrada.

Aquest cop, a més dels Toti, Xavi, Fidel, Joan C, Jose, Marc, Marc i Pep, varem gaudir de la presencia de l'Alfons (Diari) i del Laurie ("Black Legs" de la Nickys i ex-cunyat meu). En total 10 unitats. De Terrassa varem sortir a les 7:15 el Joan C, Jose, Alfons i Pep. A la riera es va incorporar en Laurie (7:30). A les 8:10, a la Casa Nova de l'Obac, els vacarissos Toti, Xavi i Fidel, i els matadeperos Marc i Mike.

Quan a la ruta, els avituallaments i els temps estimats, ho varem clavar. A les 13:00 ja estavem a l'estació de Castellbell i El Vilar per agafar el tren de les 13:15 (els trens el diumenge passen a intervals d'una hora). L'Alfons va tornar per carretera des de dalt de Montserrat per por a perdre el tren i després ens vem retrobar a l'estació. La propera vegada anirà per camins com nosaltres. En Laurie va tornar per carretera i camins que porten a Viladecavalls. Ens va deixar abans de pujar pels Degotalls i al final li deurien sortir uns 80 Km (està fet un màquina). Respecte als Degotalls, tots varem coincidir que és molt millor fer una mica de esforç empenyent una mica la bici en alguns trams per després fer el camí planer que porta al Monastir, en comptes de pujar per la carretera pestosa de l'aparcament. Pel que fa a avaries, només varem patir la punxada del Toti.

Destacar la bona forma del Laurie i del Jose, aquest últim va dir que feia 4 mesos que no sortia, cosa que ningú es va creure i que després va acabar confessant: gimnàs i spinning per un tubo. Els demés en general varem anar fent molt bé, completant tot el recorregut amb bones sensacions i sense anar molt ofegats, a diferència de l'altra vegada. Un factor important va ser la temperatura (24ºC de promig i baixant cap a Rellinars a 16ºC), que va ser més baixa que la que varem patir
l'any 2008.

Al final, uns 63 Km MOLT BEN PARITS I AMB MOLT BONA COMPANYIA !!! (aquesta vegada tocava la ja clàssica frase). Un promig d'aprox. 14 Km/h (en el meu cas, n'hi ha quen el varen fer més alt), uns 1.500 m de desnivell acumulat i gairebé 3.000 Kcal cremades. Uns 64 Km/h baixant pel tram de carretera que varem fer just sortir del Monastir i abans d'agafar el trencall del camí que ens havia de portar a baix.

Primeres vistes...



...tocant la flauta...


...esmorzant i enfilant els Degotalls...


...al Monastir de Montserrat i a la estació...




Fins la propera,
Pep