[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 11 de juliol del 2010

ST. SEBAS MONTMAJOR A 38ºC

Bones biciades,

Avui la calor ha fet de les seves i algun component del grup ho ha patit en les seves carns. Hem iniciat la sortida a les 7:30, per evitat precisament la calor, des de la Plaça Progrés el Fidel i el Pep. En Joan C no ha pogut venir doncs es trobava malament. En Joan P tampoc ha pogut venir. En Xavi i Toti s'han presentat a Mossèn Homs amb la furgo. Dels matadeperus han vingut l'Alex P i en Marc.

La sortida a St Sebas de Montmajor ha estat la clàssica: Mossèn Homs, St Julià, Riu Ripoll, Castellar, Puig de la Creu, Camí trialer, St. Sebas (esmorzar), Can Cadafalch, Puig de la Creu, Castellar, Riu Ripoll, St. Julià, Mossèn Homs.

L'esmorzar ha estat molt bé, com podeu comprovar a les fotos:


Particularment, estic molt content de com evoluciona la meva recuperació de forma, avui m'he sentit realment bé i ja començo a anar amb el grup.

Al final 56 Km preciosos però amb molta calor: hem arribat a estar a 38ºC. Desnivell acumulat: uns 1000 m. Kilocalories cremades: aprox. 2800 Kcal. La companyia collonuda. Hem dit de fer més nocturnes doncs ara la calor ja s'està fent insoportable. Anem parlant del tema.

Fins la propera,
Pep