[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 5 de juliol del 2010

TARDURNA A RELLINARS


En Xavi i el Paller de Tot L'Any

Bones biciades,

Avui sortideta amb l'Alex C i en Xavi. He sortit de casa a les 17:45 amb unes fortes calor i xafugor. Amb l'Alex C ens em trobat a la cruïlla ctra. Rellinars (18:05) i amb el Xavi a mitja pujada de La Pineda (19:00).

He provat la bici del Alex i sembla que la roda del darrera no frena adequadament. No sabria dir si és degut a que les pastilles són noves o a que realment el sistema de la Scott no funciona del tot bé. Soroll en segueix fent, encara que no sempre. L'Alex C ha pujat fins a La Pastora i després ha tirat cap a la Torrota i Les Pedritxes doncs encara no està del tot recuperat del costipat.

La sortida a Rellinars ha estat bastant semblant al que fem sempre, excepte la baixada a la Font de Carlets que l'hem fet recta pel camí ample. Just després de deixar el troç encimentat de La Pastora, intento passar pel mig d'un bassal i la roda del davant em patina i tasto el terra. Un right-side-flight amb pedal-rafting-leg que m'ha deixat bastant nefrat. Per sort res trencat i he pogut continuar. En arribar a Rellinars ja no hem baixat al poble i em agafat el camí de tornada cap a Les Vendranes. A mitja pujada cap els Caus, hem parat a la font de la curva pronunciada de dretes perquè jo ja no podia més. Una altra vegada sense esma per pedalar, però ja ho diuen: "no hay dolor".


Perquè vegeu que sí surto a les fotos

Al final 40 km de bon entreno. La temperatura suportable (max. 33ºC - min. 23ºC). L'hòstia res que no es pugui curar amb una mica de Topiònic. La companyia formidable. Velocitat mitja de 13 km/h (a mi, al Xavi segur que molt més). La llum justa, he arribat quan ja es feia fosc.

Fins la propera,
Pep