[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 4 de juliol del 2010

NOCTURNA / SOPAR AL RACÓ DE'N PETUFET



Bones biciades,

Ahir varem gaudir d'una bona vetllada pedalant pels entorns de Sant Llorenç del Munt. Erem presents l'Alex P., en Fidel, en Mike, en Marc i en Pep (el fotògraf). Varem sortir de Terrassa en Fidel i jo. La calor no era molt excesiva, 30ºC, però feia bastant xafugor. En arribar a Matadepera varem tenir que tornar a casa l'Alex P. a buscar un bidó pel Marc doncs tenia el Camelback com un colador. Tirem amunt direcció Can Torres i ens adonem de la bona temperatura que fa al bosc. Em sembla que ara a l'estiu hauriem de canviar d'horari totes les sortides.

Continuem cap a Les Arenes, passant per l'Ermita, fins la Font del Plataner. Allà, degut a que ja anavem justos de temps, tirem pel camí de la dreta fins a Can Cadafalch. A la cruïlla tirem cap a la baixada que porta a St. Feliu del Racó per la part de dalt. En una trialera, en Marc peta l'enèssim radi. En total ja en porta 5 de trencats. No s'entén com no porta la roda feta un 8. La baixada espectacular. Ja comença a ser fosc i encenem els llums.

Arribem al restaurant just quan hi ha el penal a favor d'Espanya. Vam poder veure l'última mitja hora de partit, la part més bona. El sopar va estar de conya. Amanida, escaixada, favetes, conill, butifarra, xai, músic, gelats, cafes, xupitos, ... un "completo".

Tornem pel camí de la Cantera / Can Girbau. A mi se m'acaben les piles, ja no puc més. El ritme, pel meu estat físic, ha estat bastant intens. Arribo just. Ens despedim de tots els matadeperencs i tirem cap a Terrassa amb el paravent posat degut a lo suats que estavem i al 19ºC.

Al final, 44 km intensos i molt ben parits, un promig de 23ºC de temperatura, 12,5 km/h en moviment i una companyia excel·lent. Els que no vareu poder venir no us podeu perdre la propera.

Fins aviat,
Pep