[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

divendres, 16 de juliol del 2010

NOCTURNA SENTMENAT TRAMS NOUS

Bones biciades,

Ahir varem sortir en Xavi, Fidel, Alex P, Marc, Hèctor i Pep des de Mossén Homs parant a sopar al Casal de Senmenat. Vem variar la ruta de la setmana passada per no fer el mateix, passant per St. Julià, Riu Ripoll fins a Can Déu (per una nova variant), Variants del camí de la Salut (em vaig despistar i varem fer una "extra ball") i una baixada nova bastant maca fins a Senmenat. Allà ens trovarem amb un multitudinari sopar de fèmines i varem haver de soportar tot tipus de comentaris. De fet, es van arribar a pensar que erem la sorpresa de la nit i que ens posariem a ballar com si fóssim streapers.

En acabar de sopar, varem tornar per les escoles fent un tram nou just sortint de Senmenat. Ja a Castellar, varem atravessar el poble pel mig, sortint per la ctra. de Terrassa i pujant pel camí que porta a la urbanització de St. Feliu per la part de dalt i a Can Girbau. Baixada fins a la Font de la Tartana i capa caseta.

Més o menys van sortir els kilòmetres calculats: 50 Km els de Terrassa i uns 39 Km els de Matadepera. El ritme va se molt fort durant tota la sortida: uns 14,5 Km/h de promig (a mi, als demés d'uns 15,5 Km/h). Desnivell acumulat de aprox. 1070 m i unes 2.800 Kcal cremades, a una temperatura de 22ºC de promig (20ºC mín i 28ºC màx.). Sense dubte, un bon entreno. Particularment, ja em falta molt poquet per agafar definivament el punt de forma adient. Dir que els demés companys els vaig veure molt forts pel ritme que varem portar (sobretot l'Alex P i en Fidel), fins i tot el Marc, que no surt tant. Agrair la presencia de l'Héctor, que em sembla su va passar força bé (queda pendent la prova com a nou membre), deu-n'hi-dó com puja també. El Xavi va aguantar com un 'jabato', tot i portar'l al límit tota l'estona, es va queixant però no vegis com hi va.

No hi han fotos del sopar perquè no hi van haver collons de demanar al grup de noies que ens la fessin. Es va considerar que igual no sortiem ben parats de la situació.

En definitiva, una bona sortida, amb amb molt bona companyia i, segons em va semblar pels comentaris, un bon recorregut.

Fins la propera,
Pep