[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

divendres, 9 de juliol del 2010

NOCTURNA A SENTMENAT


Bones biciades,

Ahir varem gaudir d'una excel·lent nocturna de ruta improvisada a Sentmenat. Varem sortir el Fidel, Xavi, Joan C, Mike, Alex P i Pep. Al principi em vaig equivocar de camí doncs anavem a començar a pujar Can Torres quan estava previst anar pel Camí de les Masies. Vam recular per començar per on tocava.

Al principi, sobretot pujant de Terrassa a Matadepera, feia molta xafugor. Els gatgets varis marcaven 30ºC però la sensació de calor era més acusada. A més, hi va haver algú que va posar un ritme esfaraidor que ens va deixar a tots exhausts (veure foto Xavi). No se qui debia ser, jeje.

Varem anar per la cantera fins a Castellar i després varem fer el camí de les Escoles fins a Sentmenat. Voliem quedar-nos al bosc a jalar però vem decidir que els bitxos varis se'ns fotrien els bocates i la sang i vem continuar fins a Sentmenat. Sort que el bar que anem sempre estava tencat. Dic sort perquè sino no haguéssim anat a espategar a la plaça major de la vila, on hi ha l'Ajuntament , la bofia i el Casal, on varem sopar. Asseguts a la mateixa plaça, varem gaudir d'una bona fresqueta i un bon soparet. Alguns ens portavem bocates, ja que no estava previst parar en cap bar, i d'altres van menjar bocates a la carta. Per cert, el personal del Casal va estar molt atent i agradable amb nosaltres (Alex C, el que et vas perdre). Un bon lloc per esmorzar o sopar que haurem de repetir (segur que tots els companys que hi eren estaran d'acord).

Després dels tradicionals xupitos, vam tirar per la carretera en direcció a Sabadell doncs recordava una entrada als camins que porten cap a Castellar. Efectivament, al cap de un bon troç de pedalar pujant per la carretera, més lluny del que em pensava, allà estava. És un camí que va pujant molt progressivament i no és tant pronunciat com el que fem normalment per l'altre banda de Sentmenat.

Quasi arribant a Castellar, el Fidel es desmarca del grup i ens fa fer una "extra ball". Agafo un cabreix de la hòstia desmesurat, es per això que vull demanar disculpes a tot els acompanyants i en especial al Fidel que va ser el que va haver d'aguantar el meu rampell. Ho sento de nou.

Arribats a Castellar, varem tirar per Can Deu per la pujada de St. Julià i després cap a Mossèn Homs, on ens varem despedir de l'Alex P i Mike. La resta cap a caseta.

Les dades de la sortida: 51 km molt ben parits, 14,6 km/h (un bon entreno), 19ºC a 30ºC de temperatura, 890 m de desnivell acumulat i, molt important, 2.600 Kcal.

Salut,
Pep

Ps: Es va parlar de substituir les sortides de diumenge per nocturnes el divendres o dissabte. La calor de dia és massa forta i les nocturnes són un bon remei, podent fer els mateixos kilòmetres però patint molt menys. Ho anem parlant.