[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

divendres, 25 de juliol del 2008

Sortida sense llums i Sopar Cloenda ?!?!

Bones biciades,

Ahir la mitat de la plantilla de ales10acasa, Jaume, Alex C, Mike, Marc i el menda, varem sortir una estoneta a cremar grasses pel sopar que vindria despres. Quedem a les 19 h cruïlla ctra. Rellinars, tots amb la indumentaria pertinent, menys el Jaume, però no passa res, el treuré de les fotos amb el Photoshop, cortar y pegar, i cap problema, el pròxim dia si vol sortir a les fotos ja sap que toca. Us heu deixat alguna vegada el bidó ple d'Isostar fresquet a casa? Pregunteu-li a l'Alex que es sent haver de sortir amb btt xupant-li una mica a cada un de tant en tant. Sortim Pineda amunt però per la paralel.la de la paralel.la, potser que la bateigem, com que queda al mig li fotrem la 'delmig' (m'ho he currat eh?). Maca per que sí, a tots agrada, però...de baixada ha de ser la òstia!!!! Fem un tram inedit i empalmem amb la Casa de La Pineda. Caus, Torrota i uns cap a les Pedritxes i Mike i jo pel pujador dels dipòsits, plat del mig i amunt que fa pujada. Baixem fins a Terrassa on quedem per pujar pel sopar a Mata. Sortideta curta però intensa. Això si un mal de cap de collons.



...bé Jaume, et poso la bona per que ets tú....



A casa, dutxa, record on pel partit del Barça i els Herois, trucades pertinents i Actron pel mal de testa.
El Jose s'arriba fins a casa, agafem el cotxe i recollim primer el Mike i després al Joan, recuperat ja de les ferides. A La Llar de Matadepera ens esperen la resta. Mentre ESPEREM!!! les birres preàpat, repartiment de trofeijos. Copes per a totom, bon detall del Jaume. Les fotos les he posat petites tal i com volia en Joan (suposo que no es queixerà per grosses, je, je):

El sopar cloenda bo però una mica escàs pel meu gust, va faltar una mica mes d'esqueixada i un segon com cal, uns peus de porc ben torradets. Això pop gallec a punta pala. Lo de cloenda no se per que ja que hi ha les vacances pel mig però la cosa seguirà activa, penso sortir amb la roba per tot arreu i seguiré amb les meves pesades cròniques, què, us pensaveu deslliurar-vos??? Donçs no. Després dels cafès en Marc i l'Alex varen anar a buscar la caixa sorpresa del Tactic on havien d'estar els tan ansiats culots de la talla XL i, JOOOOOOOOODEEEEEEEEERRRRR!!!!!!!!!!, resulta que van i envien mallots, com que tot acaba amb ots es molt fàcil d'equivocar-se. A veure com s'acaba el culebrón, però jo en se d'un que en te els collons plens. Un cop fora del restaurant, varem anar a fer unes copes a....nois tot tencat....ens varem haver de conformar en passejar les copes d'en Jaume. Com que ningú volia fer-se unes palletes, reparto de companys, a les 2:30 em fotia al sobre i a clapar.


Be, bones vacances i fins la propera,
Pep