[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dimecres, 30 de juliol del 2008

L'Alex C. i el Joan a Montmeló

El passat dissabte dia 27 de Juliol, l'Alex C. i jo, el Joan, varem gaudir de les sensacions que ofereix pilotar un Fórmula Renault. Amb lletra grossa: IM-PRESSIONANT !!
Imagineu-vos, un F1 en petit de 140CV i 400 kg de pes. Perque us feu a la idea, accelera més que un BMW M3 i aproximadament igual que un Porsche Carrera. Donat que varen fer el circuit més curt, la velocitat màxima es va quedar a tant sols 180 km/h, pero la sensació d'acceleració i sobretot de frenada és acollonant. L'altre aspecte que més resalta és que sembla que vagis enganxat al terra amb loctite. No es mou ni un milímetre. Això si, si alguna vegada es mou, et troben, o a la gravilla o contra el mur. La força centrífuga és molt forta i la sensació que tens que sortir disparat és bestial.
Enfundats en un mono especial, sabates, guants i casc de l'organització, varem fer 2 tandes de 10 minuts quasi seguides i, per ser el primer dia, us asseguro que no et quedes amb ganes de més. En total, unes 20 voltes al circuit. Això si, l'endemà fa mal tot. Tot plegat 2 horetes d'intenses emocions totalment aconsellables. No vull ni pensar el que es deu sentir en un F1 de veritat.
Aqui teniu el video de la jornada i foto record amb una de les noies del "pit lane", amb logo de la colla inclós (aviam qui el veu primer). Uffff.