[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 7 de juny del 2010

DESAFIANT LA PLUJA

Bones biciades,

Ahir, després dels respectius missatges "esseemeesse" del cagadubtes de torn en veure que queien 4 gotes (aquest soc jo), varem fer una sortida memorable. Dic memorable perquè me'n recordaré tota la vida de la "pàjara" que vaig patir. Això de la btt no es pot deixar, que la forma es perd massa depressa.

Pujem en Fidel, Xavi, Joan Caba i Pep cap a Matadepera a buscar l'Alex P.. El Jaume va comentar que "igual" venia però, com sempre, aquest "igual" ja ens te acostumats a voler dir que no venia i és que al noi li agrada molt banyar-se amb anaguets i després no pot ni pedalar.

Pujem cap a Can Torres i les columnes d'aigua ens envolten per totes bandes (primera foto). Va caient un xirimiri però no ens mullem. Els trons fan pronosticar un mal final a l'assumpte. Però no és així. Arribats a Can Petufet (St. Feliu del Racó), cau un petit xàfec. Ens hem d'esperar una bona estona a que ens obrin el recinte però després ens veiem recompençats per un bon esmorzar. L'Alex C. ens deleita amb la seva presencia vestit de mosso de paisà, com la secreta. Un petit comentari sobre l'empadronament i ens fotem un fart de riure. I és que de vegades l'acudit més curt i tonto té molt bons resultats.

El sol fa acte de presència. Tornem per la cantera i en arribar a dalt de la urbanització de St. Feliu agafo un pajarote de colló de mico. Marejat com una sopa. Sort de les ruixades d'aigua del Fidel. Miro el rellotge. Faig tard. Ja em trobo més bé i arrenco a caminar. Pujo a la bici i veig que encara aguanto. Però una mica més enllà, la fatiga fa de les seves: rampes a les cames. Ja quasibé hi som. Arribo just a Matadepera. Salvat. La resta fins a Terrassa sense cap problema. Al final, 31 Km molt ben parits, fatigats, enrampats però amb molt bona companyia i, el més important, solidaria. Ah! i arribant just a l'hora prevista.


Fins la propera,
Pep