[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dimarts, 16 de març del 2010

DOMINICAL POST-NEVADA

Hola Biciclistes,


Diumenge 7,45 am sona el despertador.... "Collons, no podria aficionar-me al mus o el pòquer, amb horari nocturn i un whisket....". Cafetó i a trobar-me amb el Marc. Arreglem un petit problema amb la roda del darrera (que no era tan petit...) i cap a Terrassa on ens esperen el Toti, Fidel i Joan, qui es presenta en bikini....ben curtet ensenyant cames "depilady".... con dos cojones!!!

Finalment, l´Alex Costa no diu res, no vol ensenyar-nos la seva nova adquisició. Un altre dia serà... Decidim anar cap a La Pineda però una vegada arribem al cap de munt de la 1ª pujada, girem a ma esquerra per buscar una alternativa que resulta molt divertida (suposo més per la novetat), amb fang, neu i gel, baixadeta d´anada i tornada i alguna rampa que millor apagar el pulsòmetre (oi Vilaplana, je,je). Anem a sortir a la 1ª casa de La Pineda on ens espera fang i neu fins la 2ª casa, on el Marc punxa la maleïda roda i ens prenem uns minutets de descans.

Esmorçar als Caus, on apareix el Xavi que, tot i estar fotut, no es perd un àpat. Ens tenen una hora esperant la truita de xoriço (han de matar el porc...). Finalment el Toti es pren el seu trifàsic i podem marxar. Els Terrassencs per la paral·lela i el Marc i un servidor cap a la Torrota. Fes-te fotre!!!, el que prometia una baixada triomfal es converteix el la baixada mes lenta de tots els temps!! Neu i gel a dojo, ocupant totel camí i on el Marc demostra les seves habilitats controlant les culejades amb el puto gel. Quin fart de fang ens mengem!! i jo sense ulleres no veig una merda.


Al final, una bona sortida (28km aprox), amb molt bona companyia bla, bla, bla.....

Mikethebike.