[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 28 de març del 2010

DOMINGADA DEL PALMÓ

Bones biciades:

Avui kiki ràpid ja que alguns havien de beneïr el palmó. De totes maneres, els que tan se'ns en fot això de les tradicions eclesiàstiques ens hem fotut l'esmorzar reglamentari a cal Caus.

Tot i el canvi d'hora, en Xavi, Fidel, Toti i Pep sortim a les 7:55 de la Plaça Progrés. Recollim al Joan Caba per ca seva. Ens ajuntem amb els 2 Àlex a la Ctra. Rellinars i tirem amunt. Decidim la ruta per unanimitat, o sigui, que l'Àlex diu que es puja pel Sanatori peti qui peti (aquest noi em vol mal, n'estic segur!!). Arribats al Sanatori, el Joan ens deleita amb un front-flight-looping al voler pujar un esglaonet de res (jutgeu vosaltres mateixos), haurem de practicar més la aixecada de... roda!!



Tirem muntanya amunt fins arribar a la Plaça Catalunya (cadena). Després Troncó i camí de la Font de l'Alba. Aquí em toca la putada tècnica del dia, se'm obra en canal la coberta del darrera i haig de fer un padàs per poder continuar.


Fem via fins a Can Guitard i cap els Caus per La Pineda. En arribar a la urbanització tenim el primer abandonament palmero, en Joan ens deixa, i en arribar als Caus en patim 2 més, les spice girls Àlex C i Àlex P també tenen obligacions. Esmorzem el 4 que quedem (si heu estat al cas ja sabreu qui sóm) i tormen cap a caseta per la paral·lela, on compartim la baixada amb uns cavalls.

Al final, 34 Km (no us poso les estadístiques perquè fan pena) amb immillorable companyia!!! (com havia de ser si no?)

Fins la propera,
Pep