[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dissabte, 16 de febrer del 2013

Una de Sentmenat!


Hola,

Avui em quedat a les 7:30 a La Plaça del Progrés el Pep, David, Dani (colega del David) i Fidel

La primera i no serà l'única sorpresa del dia a vingut ben d'hora, exactament a les 7:15, dia WhatsApp del Pep, tenia punxada una roda de la bici.

Tot controlat esperem tots a casa 10 minutets més per no passar fred i es trobem a les 7:40.

El Pep es presenta amb la Super Klein, ja que no tenia prou cambres de vàlvula estreta i no se la vol jugar. El Dani es presenta amb bici nova, una Specialized rígida, com no, de 29" Stumpjumper carbono amb llantes i frens millorats.

Anem cap a Mossèn Homs, travessem Crta. Sabadell i a la primera baixada cap el riu Ripoll sento un fort soroll al darrera i penso que els frens del Pep no porten pastilla. Paro i veig al Pep dret, la bici a terra però la roda del darrera esta dreta... segur que a trencat la bici per la mitat. El David i el Dani tornen a pujar i troben el Pep fen un reportatge fotogràfic del estat de la Klein. Per sort "nomes" a sortit la roda i, encara que no sabem com, no a pres mal... ha anat llaurant el terra amb els tirants del darrera que subjecten la roda fins a quedar-se aturat... pavernomatao! El canvi queda una mica tocat i el disc torçat. Treiem el disc, muntem roda i el Pep torna cap a casa, més ben dit cap el Morenito.

Tirem cap a Sentmenat, avui trobem caçadors de senglars per tot el camí. Esmorzem a Sentmenat i tornem a Castellar per les Escoles, el Dani ens porta a fer visita turística per Castellar i com que aquesta canalla no es cansa, decidim torna per la Cantera però, perquè sigui més "maco", no fem un tros de carretera i desprès entrem, no, només sortir de Castellar per la carretera de Terrassa i creua el riu, cap a la dreta per pujar per la rampa asfaltada i amunt i amunt. Jo amb trobo amb la realitat i arribo l'ultim a la cadena. Seguim direcció Matadepera, parem a la Q8 a netejar les bicis i cap a casa.

Prop de la Plaça del Progrés trobem el Toti amb les seves obligacions familiars amb la seva senyora i el seu fill petit.

Dades tècniques de la sortida: 47,66 Km, 846 m desnivell positiu acumulat, 15 Km/h velocitat mitja.

Fidel

Fotos del dia: