[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 8 de maig del 2011

SORTIDA DIUMENGE 08/05/2011

Hola nois,

Quedo amb el Toti i passem a buscar el Joan Caba amb el dubte de si hi serà o no ja que ahir no es trobava gaire bé, però les ganes poden més que el refredat i el trobem puntual a la porta de casa seva. Tirem cap a Matadepera on trobem el Mike, l'Hector i el Marc.

Comencem la ruta "nova", crec, que algú no les tenia totes, amb ganes de noves sensacions que no han defraudat ningú.

Can Torres per estirar les cames i baixada cap a Les Arenes, uns 500m de carretera i comencem a trepitjar camins verges per la majoria de nosaltres i tot just abans d'entrar a la Vall d'Horta comença a plovisquejar, parem i posen l'impermeable (qui en porta) i fins al Restaurant Can Brossa no abans de que el Marc busqués nous camins i tontos de nosaltres per seguir-lo. Es una masia convertida a Restaurant, esmorzar correcte, però el servei, a part de nosaltres no més hi havien 4 persones més, una mica lent, tot bo, mireu les fotos, la que estem tots rient no es lloc de comentar-la PERO DEU-N'HI-DO les vistes, oi Mike???

Sortim a pedalar un altre cop i, com ja havia avisat, comencen les pujades i més pujades, després d'esmorzar és massa fort però tots pugem com campions. Creuem la carretera de Sant Llorenç Savall i tornem a pujar fins a la Carretera de Granera on fem 600m per ella i tornem a pujar per un camí fins que el poble ens queda als nostres peus. Bones vistes, es veia La Mola, a les fotos pot ser no s'aprecia perquè estava una mica ennuvolat. Tornem per Can Catafal, Castellar i La Salut per el camí "normal" a on tornem a demostrar el punt d'honor i TOTS pugem, patim però tots fins d'alt.

Sortida maca, a ple estiu pot ser molt més dura, bons paisatges i esplèndida companyia.

A mi, des de Matadepera i fins a la rotonda de la Carretera de Castellar, surten les dades següents:

Distancia total: 63,11 km.

Desnivell acumulat: 1369 m.

Velocitat mitjana: 12,7 km/h.

Temps en moviment: 4h 57min.

Temps parats: 1h 42min.

Temps total: 6h 39min.


Adjunto les fotos, però m'agradaria que abans de penjar-lo, es posessin comentaris o modificacions, així sempre serà més popular, gracies,

Fidel

Portem dues sortides diferents i esmorzant a llocs "nous", espero propostes pel proper cap de setmana i que siguem més, com a mínim a l'hora d'esmorzar.

Pd: la foto de la cama és del Joan C. ... com deuria ser el bitxo!