[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dijous, 19 de maig del 2011

NOCTURNA DEL DIMECRES 18/05/2011

Hola nois,

Quedem el Xavi Serra i jo a les 20.05h Plaça del Progres i tirem cap al Golf de Matadepera on trovem l'Alex Plans i el Xavi Maench, comentem la jugada i decidim anar a St.Feliu del Racó.

Tirem pel sender, camí depuradora, quina pudor, rodagem Mont Rodon, tirem direcció a la Cantera de Can Sallent i cap a St.Feliu, pero com que teniem temps, a sugerència de l'Alex, fem el bucle final de La Falconada, el de la trialera d'arrels ja amb els llums en marxa. El Xavi Serra no l'havia fet i segur que repetirà.

Arrivem al Patufet i està TANCAT, després de consolar l'Alex (és broma) anem al Centre Feliuenc, a la plaça de l'església. Ens canten què podem sopar i tirem pel dret, xistorrilla per picar, tot recordant al Mike i l'especialitat de la casa un ENTRECOT DE POLTRE i un altre de BOU, tot estava espectacular, les fotos no li fan justícia i a més, va sortir per menys que l'esmorzar de Can Brossa.

Després d'aquest espectacular àpat, enfilem cap Terrassa per la cantera, Matadepera i Terrassa.

Dades: 33.08km, ascensió 741m, 13.2km de mitjana, si pensem que la majoria son senders i alguna trialera deu ni do.

Bona sortida, espectacular sopar amb molt bona companyia.

Per cert, algú estrenava uns pantalons pirates quasi tots blanc, que perquè hi havia gent que si no, hagués pogut passar qualsevol cosa.

Fidel