[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 22 de maig de 2011

"LA BANDOLERA"...donant 'bandolaços' per Viladrau

Estan boixos aquests de Viladrau. El paisatge brutal, els habituallaments inexistents i la ruta nomes apta per professionals.

Surto de casa ben aviat, 6.40, no fos cas que trobi els de la F1 i arribi tard, amb una temperatura de 17º i arribo a Viladrau a les 7.45 a 7º, Es com Canàries amb l'hora, aquí les temperatures pugen mes tard. Aparco al camp de futbol i nomes baixar del cotxe veig la gràfica de la sortida, adjunto foto, "pa cagarse" i rebo un SMS de suport, moltes gracies Alex Costa.

Trobo el meu colega, Jordi, de la feina i els seus tres colegues i comença la festa. Comencem pujant i els primers 500mt es fa algun tap ja que comencem a trobar els primes trams, de baixada, tècnics i molta gent els passa a peu. Després les pujades fent la selecció i quedem tots repartits. Ens endinsem per uns boscos brutals, el sol no pot entrar per la tupida vegetació i el terra esta ple de fulles, pedres, arrels, troncs ... Ens fan baixar per dins el bosc, obrint camí a la terra negra, les bicis s'enfonsen, i veig la primera caiguda, un que surt per davant del manillar, tres o quatre volteretes després aconsegueix parar i per sort no te res, escala els 5 mt que ha baixat rodolant i sant tornem-hi. Després veig dues caigudes mes o menys similars. Primer habituallament als 10Km, nomes queda aigua, coca-cola i plàtans, Segon habituallament, on pots agafar la curta, si senyors, tot el que he explicat fins ara, ho feia tothom, els de la curta i la resta, 20Km. nomes queden taronjas, la gent arriba demanant aigua i no els en hi queda "es acollonant". Esperem que arribin dos dels nostres companys però ens comuniquen que si volem fer la llarga, hem de continuar perquè la tanquen amb 10minuts, collons com si fos una cursa. El Jordi i jo seguim i el Xavi espera als altres dos i ferant la curta. A les primeres pujades, no son pujades, son inpracticables, un desnivell molt fort, ple de pedres, sorra, son impossibles de pujar i les haig de fer a peu, com tots els del meu costat. Aixo acaba amb tot el que em quedava, arribo al tercer habituallament, nomes 30Km, queda aigua, amb les cames molt tocades i els braços trinxats per les baixades amb pedres, arrels, fang, sorra i de tant frenar. Agafem la carretera, 2Km de baixada i 4 de pujada fins a Viladrau.

Total 39.37Km, 1.376mt de desnivell amb 4H.12mint i 14segons d'unt nivell super professional.

Conclusió: Paisatge espectacular, corriols preciosos, pujades i baixades imposibles, habituallaments horrorosos i bona companyia. Però el meu nivell no es per fer aquestes coses.

Fidel.