[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 23 d’agost del 2010

SOFOCANT ST. SEBASTIÀ DE MONTMAJOR

Bones biciades,


Sant tornem-hi a la calor i als malparits mosquits tigre. Ahir varem sortir 7 components d'Ales10acasa per fer un St. Sebas, per comprovar les condicions físiques després d'uns dies de vacances.

Quedem a les 8 a Mossen Homs, els de Vacarisses (Fidel, Xavi, Toti i Joan P), l'Alex P i,
sorpresa d'última hora, el santsebaspàjares del Marc. El que no se'n sap res és del Jose: ni email, ni sms, ni res de res. Neng, estàs bé? t'ha passat alguna cosa?

La ruta la de sempre. L'esmorzar a La Rectoria, com sempre d'opulent i com sempre de car. La calor, sofocant: vam començar a 20ºC i vam arribar a 40ºC, segons el meu artilugi. El ritme bastant fort per ser la primera. Les punxades, segons lo previst: en Marc per portar 'slics' i en Toti per fer l'ase (mira que voler pujar les escales de La Rectoria!!!). Al final, vam arribar molt justets però bé, gràcies a les parades estratègiques pel camí (la parada a la tumbona del Marc ja és una clàssica, em sembla que allà on s'estira té la forma del seu cos). Pel que fa a les dades, em van sortir 54 Km a un promig en moviment de 15 Km/h i un desnivell acumulat d'uns 1000 m. Les fotos estan fetes a la paret seca que porta a Can Cadafalch.



Fins la propera,
Pep