[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

divendres, 27 d’agost del 2010

NOCTURNA AMB SOPAR A SENMENAT

Bones biciades,

Ahir vem sortir amb en Xavi i Fidel per tal de gaudir de temperatures més baixes per poder soportar la calor que està fent aquesta setmana. I així va ser doncs en començar a pedalar a les 20:20 estavem a 27ºC i durant gairebé tota la ruta vem poder disfrutar d'uns 21ºC. El que si va se alt va ser el ritme. Estic d'acord amb el comentari del Fidel que va dir alguna cosa semblant a que a cada sortida sembla que anem més depressa. Ahir van sortir 50 Km a uns 16 Km/h de mitjana, fent uns 900 m de desnivell acumulat.

La ruta va ser similar a la ja feta algun altre dijous: Terrassa-Matadepera-Depuradora-Camí de les Masies-Trialera Castellar-Castellar-Les Escoles-Castell de Senmenat-Senmenat (sopar a la plaça de la casa de la vila)-Carretera Sabadell-Camins fins a Castellar-Riu Ripoll-St. Julià (pujant per la trialera de l'esquerra)-Mossèn Homs-Terrassa. Varem afegir un "extra ball" per poder arribar a Senmenat sense tocar la carretera, però res de l'altre món.

L'únic inconvenient, una punxada del menda. Pel demés tot molt correcte, sobre tot els 5 euros per barba que ens va costar el sopar (i això que tots 3 vem jalar-nos un bocata).

Fins la propera,
Pep