[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 2 de maig del 2010

1ª sortida de Maig

Joan Caba, Toti, Alex Costa, Alex Plans i Fidel, sembla que el Jaume Vernet i el Marc Vilaplana finalment no venen.

7.45 Plaça del Progrés, Toti i Fidel, recollim al Joan a casa seva i tirem cap a la parada del bus de Matadepera, 8.15, on ens esperen els Alexs que han de ser a casa màxim 11 hores.

Decidim fer una sortida conjunta, el primer és trobar un bon lloc per esmorzar i que sigui proper perquè els Alexs puguin tornar a l’hora, sense esmorzar que tot no es pot tenir i Cal Patufet ens sembla perfecte.

El Toti demana als Alexs si podem fer el recorregut que la setmana passada van fer amb els seus culeges però sembla massa llarg i ho farem diferent. Agafa la batuta l’Alex Costa, direcció Can Torres però quan arribem, seguim pujant pel camí de l’esquerra puja i puja, una mica de baixada i anar tirant fins al peu del Mont-rodon i amunt. Els camins estan enfangats però aconseguim pujar-lo, patint, però pugem. Una mica de baixada on el fang de les rodes ens pica tot els cos però amb la boca tancada no entra res. Fins a la Pedrera i cap a Sant Feliu del Racó on ens acomiadem dels Alexs i anem a esmorzar tot mirant els entrenaments de moto GP. Al sortir de Cal Patufet li sona el telèfon al Joan i ens interpreta una conversació telefònica com si estigués anant amb bici i acabés de parar. El que s’ha de fer per contentar a les dones!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tornem per la urbanització, collons, quines pendents més empinades!!!!!!!!!!!! i baixada directa cap a Matadepera.

Sortida dura però molt maca, cap incidència amb les bicis, han sortit, de Terrassa, 36.76Km, 2hores i 50 minuts pedalant i una mitjana de 13Km/Hora justos, cel ennuvolat, temperatura màxima 15graus, fins esmorzar uns 22Km així podem veure que la tornada ha estat molt directa.

Esperem la ràpida recuperació del Xavi, que el Pep es pugui escapar algun dia i que la resta no tinguin tants compromisos.

Fins a la pròxima sortida.

Salut i sort per tothom.

Fidel