[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 9 de maig del 2010

Sortida de “La Fira Modernista”

Hola companys !!!!!!!

Actors locals: Toti, Joan Caba i Fidel. Actor d’altres contorns: Alex Costa. Actor invitat: Joan Palleja, dit d’aquesta forma sembla que tinguem de tot.

Ens trobem a La Plaça del Progrés a les 8,10, Toti i Fidel i tirem cap a buscar el Joan Caba però tot pujant el C/ Arquímedes, sentim un crit. És l’ Alex que segons ens explica, tenia una mica de descomposició i al despertar-se més aviat ja ha tirat cap a Terrassa. Arribem a casa el Joan i ens crida pel balcó, resulta que està canviant les pastilles de frens, sí, encara que els mortals les portem a canviar o ho fem el dia abans, el Joan ho estava fent al mati i no “l’hi entren”, ens diu que anem passant i si ho aconsegueix ens trucarà. Reprenem la marxa fins a trobar-nos amb el Joan Pallejà i tirem cap a la hípica on ens truca el Joan dient que comença a pujar. Ens esperem 5 minuts i comencem a pujar les primeres rampes fins que trobem el sender a mà dreta i esperem al Joan que arriba una mica fos per l’esforç d’atrapar-nos. Pugem fins al dipòsit, tirem recte i cap al sender de la dreta que ens porta fins a la cadena i amunt fins a la Torrota de l’Obac. A la Pastora l’Alex s’acomiada ja que com que no esmorzarà torna cap a casa. Esmorzem als Caus i retornem la marxa sobre les nostres roderes, Torrota de l’Obac baixem direcció Les Pedritxes però tirem cap al dipòsit del Collet de les Foradares, Pla de l’Alzina del Vent, punxada doble del Toti roda de davant i de darrere ¡ESPECTACULAR! porta no menys de 4 “parches” per càmera. Baixem per la trialera de l’esquerra que ens porta fins El Collet de l’Àguila on seguim enllaçant senders fins a tocar “l’Hospital”. Aqueta baixada o te casi tot, trialeres, sendes, arrels, pedres, es casi perfecte (la perfecció no existeix). Arribats aquest punt, el més normal fora baixar per l’Atlètic però el Toti pren la iniciativa i ens porta a la PUJADA DE LA MORT i cap a Terrassa arribant al mateix lloc on em sortit al mati.

Els números surtin de Terrassa: Distancia 30,82Km fets amb 2h, 25min i 54segons, promig de 12,4Km/hora. Cel tapadottttttttttt, bona temperatura per la bici i bona companyia.

Fins ben aviat. Si, les fotos estan malt fetes, pro son les úniques o sigui que son casi perfectes.

Fidel.

PD. L'Alex C. a proposat fer una sortida fins Barcelona tot seguin el riu Ripoll, pensem-hi, es molt diferent a lo que fem.