[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 26 d’abril del 2010

EL MIKETHEBIKE A LA CONCA

Hola Bisiclistes,

Mai m’havia passat que desprès d’una sortida (a tot li diuen “pedalada popular”) el dia desprès tingues agulletes als braços i no poder doblegar l’esquena per tenir els ronyons petats..... però va valdre molt la pena!!.

Collons amb la CONCA, aquests de Girona estan ben grillats. En general la sortida brutal, l’ambient de gran cursa (ple de maquinilles rollo PRO...)i els paisatges una passada. L´organització un 10.

Van sortir 43Km dels quals, i no exagero, mes de 25km per corriols i trialeras, algunes mooooolt tècniques e interminables (constantment anava pensant “si fossin aquí fliparien, fliparien!!).

Una sortida molt exigent físicament (veure track http://www.ccdaro.com/documents/noticia/contingut56.jpg, dons els primers 16km pràcticament tots de pujada i la majoria per corriol. Total, als 22km petadíssim, dons la calor brutal amb va deixar mig grogui amb indicis de rampes (si, si, als putos 22km!!!!). Per fer-vos una idea havien 4 avituallaments en 40km, mes la botifarrada al arribar. Dos d’ells un una distància de menys de 4km dels 23 al 27km!!, no cal que us digui com pujaven aquest 4km...

Ara si, una vegada arribats a dalt (530m aprox) BRUTAL!!!, 9Km de baixada per corriols i trialeras, orgasmàtic!!. Vaig haver de parar a mitja baixada i tot per descansar els braços, creuant rierols i boscos d´ alzines a fondo.

En definitiva, les Gavarres son acollonants en BTT, val molt la pena l´ experiència.

L’any que bé no hi podeu faltar bikers!!!!!!.

Track per si ens animen a fer-la un dia qualsevol: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=865391

Vaig fer alguna foto al començament, i no gaire ben fetes....sorry.

Saluti!!!!.

MikeTheBike