[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 18 d’abril del 2010

SORTIDA DOMINGUERA ALS CAUS

Sortida, fins l’hora d’esmorzar, “dominguera”.

Quedem a les 8,30 Plaça del Progrés el Toti i Fidel, 8,45 cruïlla carretera de Rellinars, lloc nou, Alex Costa per esmorzar a les 9,30 amb el Xavi i el Joan, que surten de Vacarisses.

Cauen quatre gotes i tot pujant pel Arquímedes trucada del Xavi dient que esta plovent ... ¡¡¡¡ INCREÏBLE!!!!!!!!! El toti dient que son quatre gotes i que pugem!!!, deu ser que necessita el trifàsic a la vena??? Recollim l’ Alex i comenta que baixant de Matadepera plovia mes. Enfilem directa cap els caus, camí normal de La Pineda, 9,35 arribem als Caus i els dos senyors ant vingut amb COTXE. L’ Alex saluda i tira cap a casa sense esmorzar, nois, tindríem que fer una col·lecta perquè L’ Alex pugi esmorzar NO????? Poca gent esmorzant, tenim un esmorzar força animat i finalment, el Toti, d’aspres del trifàsic, es transforma i dissenya una ruta de tornada PERFECTE. Tirem, els dos, cap a la Pastora i al arriba a La Torrota del Obac, tira cap amunt direcció Pou del Glaç, pro no tirem per la “trialera” de pujada, seguim recte pel camí ample a buscar experiències noves. Camí amb pujades importants fins que trobem un altre camí que surt cap a la dreta de baixada i ens porta al camí de baixada a Matadepera. Es veu que el trifàsic encara funciona i no tirem cap a Matadepera, pujada cap el Collet de les Foradades i agafem la “trialera” (del Xavi) que surt cap a l’esquerra. QUE GUAPA baixada impressionant llàstima que trobem gent caminat pro tot correctíssim. Sortim d’aquesta i seguim investigant amb nous senders desconeguts pro molt macos fins arriba al Hospital o estudis de Cinema a on ens aturem i fem un minut de silenci recordant el Backflip del Joan Caba i cap a casa. 30Km, 2Hores i 19 minuts pedalant i una mitja de 13 Km/Hora i si no fossin per les ventositats, mocs i saliveres, amb molt bona companya (que es casi conya).

Amb tot el rotllo, amb deixava per comentar, que el Toti a punxat, sempre pot passar, lo “anormal” es que era una càmera que portava CINC “parches” adjunto foto i pensa tornar a reparar..... Sortides com aquesta fan tenir mes ganes de tornar a puja a la bici.




Fins la propera,
Fidel