[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dijous, 11 de febrer del 2010

NOCTURNA 10.02.2010

Bones biciades,

Avui ho hem superat, tant en kilomètres com en fred. Hem fet 32 Km entre 1 i -2ºC tota l'estona. Anavem ben abrigats però noi el fred es cola per tot arreu. L'únic que anava més bé ha estat el Xavi que porta unes botes per anar a l'Himalaia. M'ha agradat el sistema de escalfar-se el Fidel, encara que en un primer moment no sabia ben bé què estava fent, l'he vist assentat fregant alguna cosa amb les mans amb molta insistència i en acostar-me he vist que eren els dits d'un peu. Jo ho he arreglat caminant una mica en cercles, també ha funcionat.

A les 8:15 tiravem amunt. Ens hem esperat uns minuts a la cruïlla ctra. Rellinars però en veure que no venia ningú i no hi havien ni trucades ni sms, hem tirat. El recorregut ha estat pel camí de la Hípica, camí que baixa a la Font de l'Alba (ctra. Rellinars), Can Guitard, camí que empalma amb el de la Pineda, la Pineda, Els Caus i La Pastora. En un principi estava previst tornar pels Dipòsits però degut al fred hem tornat per la paral·lela. Avui hem descartat fer la última trialera del Fred per què segur que haguèssim arribat a -4 o -5ºC i ja anavem prou glaçats. A més el terra estava molt moll i fangós i abaix de tot ens haguèssim trobat un bon pastel.

Avui hem vist algún conill però l'latre dia em vaig deixar de dir-vos que varem veure una guineu molt maca i bastant aprop de Terrassa.

Us adjunto la foto de la sortida:



Fins la propera!
Pep