[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 15 de febrer del 2009

ELS MEUS ORIGENS...

Crec que ja ha arribat el moment de compartir em vosaltres els meus origens ...
03.02.1890 va neixer a Anglaterra en James Vernet Bishop , el meu besavi . Els desti va fer que en 1914 esclates a Europa la primera guerra Mundial i tingues que enrolar-se a les forces aereas britaniques RAF. Desde ven poc de pujar en el seu caza de combat Spowith Camel Iva començar a tombar avions Fokkers alemanys, varen ser un total de 37. Rapidament es convertir en un heroi nacional, pero no el van condecorar em la medalla del honor de mes alt rang fins que va batre a Manfred von Richthofen "baron rojo" . Per la seva valantia, honor, acrobacies i batelles guanyades avui en dia encara es tema de conversa en molts engars.



Tingue un fill em Sophie un a actriu francesa i l'anomenar Jacques Vernet Marceau. Van viure al barri de Montmartre en ple cor artistic de Paris. Alla estudia a l'universitat de la Sorbona i poc temps despres de llicenciarse en dret va coneixer a Amelie la que fou anys despres la seva muller. Cridat a files com el seu pare s'enrolar a la marina en el "acorazado Richelieu ". Lluita en la battalla del Atlantic Nort guian els seus homes cap a la victoria, pero la gran missio arribar el 6 de juny de 1944 quant va desembercar a Normandia per lluitar contra el tercer Reich Aleman. Va rebre la medalla a "L'ordre de la liberation " otorgada els herois que van alliberar França.



Quant acabar la guerra van anar em Amelie a viure a la illa de Malta. Tingueren un fill anomenat Iacopo (jaume en italia) Vernet Poulain.
Iacopo tenia un altre taranar que els seus antepassats com que no va tenir guerra em la que lluitar es va fer hippi . Fumava tot el que trobava i no parava de lleguir i escriure. Es reunia em un grup d'intelectuals a Barcelona on va crea una corrent literaria. Rebe el premi d'honor a les lletres catalanes i el princep d'Asturies .



Es casa em la catalana fotografa Pilar Forrellat i tingueren un fill molt guapo i llest anomenat Jaume Vernet Forrellat, on sens cap mena de dubte es fruit dels seus ORIGENS...




jaume... "tot podria ser"

1 comentari:

Alfons ha dit...

Quina història, quina imaginació ! Val més que et dediquis a escriure "culebrots" per TV3.