[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dimecres, 4 de febrer del 2009

MOTIVACIÓ EXTRA...1ª CRONICA MIKE

Quan un diumenge a les 8,30h està plovisquejant, un dia grisot, llechot, foscot com diria en Molina, i acabes ficante el mallot, es per que hi ha quelcom addicional que t’empeny a fer-ho.

Una bici nova comprada fas dos setmanes i no estrenada era una força major, o la testava o hem tallava les venes.

Sort que finalment vaig tenir un company de fatigues, l’amic Caba, que tot i voler ficar-se de nou al llit al final la seva motivació extra (quasi un mes sense tocar la bici…..massa temps!!!), el va fer ser a les 8,45h al portal de casa seva com un clau. Sortim i miraculosament deixa de ploure (grazie a Dio!!!), i de fet ens aguanta tota la sortida. Ara be, fang...


A ritme fort fins la Pineda i cadena (ningú diria que el Joan feia temps que no sortia, que cabrooooon!!!) arribem als caus on el Joan fa un glop a la font, dons no porta ni aigua!!(serà extraterrestre...?, ja ho sap la seva dona....???), be, no ens desviem del tema. Al final uns 25km molt ben parits, dels dies que tot i arribar ple de merda (amb mirada furtiva de la Sra. dient o entres en pilotes o et quedes al portal...) es va disfrutar força. Diuen que els atrevits i valents de vegades tenen recompensa, i la cara de felicitat (plena de fang, si, però de felicitat) dues horetes mes tard era símptoma d’haver xalat com cabrons baixant dels dipòsits fins l’hípica.

Apa, fins la propera.

MIKE..