[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dimarts, 10 de febrer del 2009

Crònica diumenge 8 de febrer. EL RETROBAMENT





Quedem a les 8.30 a la cruïlla de Rellinars amb el Xavi i el Mike. Dels dos Alex i del Cameraman no se’n sap res.

A primera hora rebo missatge que s’apunten. Quedem a casa del Messi, així m’agrada, pit i collons i cap a Terrassa. Dia assoleiat per practicar la BTT però amb un fred que arronsa titoles…

Se’ns presenta un invitat sorpresa, el Xavi Corres que després de les presentacions oportunes s’apunta a la sortida amb nosaltres. Vinga doncs, el Xavi, Mike, Plans, Costa, Jaume i un servidor arranquem Hípica amunt. Comença la pujada i ja noto aquella molèstia a les cames que no saps perquè però no t’acaben de respondre. Collons, si fa mesos que no surto, ara ho entenc!

Seguim amunt i trobem un trencall on el Xavi proposa d’agafar-lo per anar cap a Can Guitard i fer un petit bucle on teòricament sortim a sota la pineda. Tirem avall i la meva sorpresa quan arribem a baix de tot de la pineda i tornem a començar!! En Messi i companyia posen la directa i ja no en se res més fins arribar als Caus. El amic Costa i jo anem pujant xino-xano. No passem dels 3ºC i se’m comencen a congelar els dits dels peus. Ens anem trobant força gent pel camí i busquem una dosis extra de cames per anar-los adelantant. Al arribar a dalt decidim anar a esmorzar als Caus, si senyor, un bon àpat per recuperar forces. El Toti, que no ha pogut sortir per mal d’esquena, ens acompanya a esmorzar. Entre vinet i botifarra organitzem una sortida pel mes de Maig amb pernocta inclosa per l´Escala (Girona). Pinta força bé. El Plans, Costa i en Corres marxen per compromisos familiars fent honor al nostre nom.



Després de reposar forces tornem a la carga passant per la Pastora i enfilant cap a la Torrota. Un cop a dalt comencem la baixada fins al trencall on el Jaume i jo anem cap a Les Pedritxes i el Xavi i el Mike cap a Terrassa. Al final surten 30 km. ben portats i fent cames de cara al camí Moliner i amb la satisfacció d’haver-me retrobat amb la natura.

Salut,





MARC... " a les dones psicologia inversa.. "pregunta'm com "