[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

divendres, 24 d’octubre del 2008

ESTRENA D'EN MIKE A LES NOCTURNES

Bones biciades,

Avui ha estat una nocturna amb novetats, la més important la desvirgada d'en Mike que, com tots, en la primera vegada a alucinat pepinillos, està clar, qui ho prova s'hi enganxa. Ara nomes queda en Marc, però abans hem d'aconseguir que surti de dia, ja que està desaparegut en combat. Ànims Marc, que et trovem a faltar.

L'altre novetat ha sigut el llum de tropecents leds de l'Alex C., collons nen quina catxo làmpara, això si, llum el que es llum, poca. Mireu si era grossa que no veia ni el camí, i a més em sembla que s'ha destrossat les cervicals, era com un tentenpié.

Ha estat la primera nocturna amb una mica de rasca hivernal, sobre tot a les baixades, el termòmetre a 8ºC.

Avui em sigut 6, l'esmentat Mike, l'Alex C, l'Alex P, Joan, Xavi i jo, en Pep. Una bona escapada a la montanya de 23 Km molt ben parits, ruta habitual, parada a la Pastora per fer una mica de piscolabis, el terreny humit i de conya per la pràctica de btt. Algun bassal, oi Aleixos? je, je, encara deuen estar menjant fang, consecuència d'un salt que m'ha sortit curt, nois perdó, la pròxima vegada buscaré un bassal més petit.

A veure si en Joan passa demà la comanda de les llums i d'aquí un parell o tres de setmanes ja podem gaudir plenament d'aquestes sortides.

Fins la propera i BENVINGUT A LES NOCTURNES, MIKE !!!!!
Pep

Aquí teniu les fotos: