[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 11 de març de 2013

St. Feliu esmorzant per la patilla


El Sol estava molt alt quant hem quedat a la Plaça del Progrés el Toti, el David i el Fidel a les 8,30 i hem tirat cap al Golf de Matadepera per trobar-nos amb l'Alex Plans, Miquel i després de trucar-lo per telèfon, el Marc.

Avui celebràvem l'aniversari del Toti i per fe-lo més feliç hem deixat que tries la ruta i ha seguit un bon tros el Camí Moliner al revés. Hem començat a fer bucles i fortes pujades fins arribar a St. Feliu, com no, baixant una trialera.

Bon esmorzar i gratis, el Toti, fen patén la seva gentilesa, ha pagat TOT l'esmorzar, tot i que, per postres hem fet com a extra, un parell de Donuts boníssims, oi Toti?

Després de l'àpat l'Ironman i el Marc han tirat cap a casa i la resta a petició del Miquel hem pujat pel camí de la porta de ferro fins a buscar el platano baloo per baixa-la a un bon ritme. El Toti i el David han fet algun extra i també hem acabat agafant un camí diferent fins a Castellar.

Baixem al riu i pugem pel sender, havíem de seguir fent feliç el Toti, fins a St.Julia d'Altura, creuem carretera i cap a Mossèn Homs, ens acomiadem del Miquel i cap a casa.

Dia calorós amb molt bona visibilitat, 41.64 km i un desnivell acumulat de 931 mt.

Fidel

Ps: Adjunto vídeo dels extres del Toti i David.