[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

divendres, 24 d’agost del 2012

Pedals d'Occitània'12 - del 3 al 5 d'Agost


Hola,

A principis d'Agost, quatre companys de Ales10acasa, en Mike, l'Héctor, l'Aleix i en Marc, vàrem fer la Pedals d'Occitània en 3 dies.

El primer dia vam anar fent pero va ser una etapa durissima, van sortir uns 2.300 de desnivell, bon ritme, pero amb boira tot el dia sense poder gaudir dels paisatges.

Segon dia, etapa maratoniana de 92 km, anem fent, pero al km 30, aqui el menda, trenca el basculant per la meitat!!! Bua, sens complica tot. Estic apunt d' abandonar pero trobem un franchute manetes que em colla el basculant amb filferro!! Acabem els 60 restants baixant de la bici cada dos per tres, plovent i amb boira baixa i arribant a quarts de vuit del vespre. Gracies a l' organitzacio, em van portar una bici de lloguer per poder fer l'última etapa!

A la darrera etapa, ens esperava el coll de mente, un pallisot d'aqui t'espero. Arribem fosos i el Mike amb molts problemes amb les tubeless ja que no li van muntar del tot bé.

La conclusió és que és molt dura per fer-la en tres dies, el temps no ens ha acompanyat gens i amb bastants problemes tecnics... pero al final objectiu assolit!!!

Marc

Algunes fotos...