[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dijous, 23 de juny del 2011

NOCTURNA DEL DIMECRES 22/06/2011

Bones biciades,

Primer de tot, felicitar als Joans pel dia de demà!

Ahir varem anar a fer un soparet a St. Feliu del Racó.

Quedem en Fidel, en Toti i el mendalerenda a la Pç. Progrés. Tirem fins a Mossèn Homs, on haviem quedat amb el Marc. Pensem en la ruta que hem de fer i truquem al Marc per que ens esperi al camí de la depuradora per anar per la cantera. Arribem al lloc de trobada i en Marc no hi és... no pot ser! havia d'haver arribat abans que nosaltres! Poc després apareix ben 'indignat', els monillos l'havien aturat per unes suposades infraccions totalment inexistents... segons el Marc.

Tirem cap a Castellar. Un ritme que treia la parla, al menys a mi, que no vaig poder obrir boca. En uns 3/4 d'hora ja estàvem entaulats. Soparet al Casal de St. Feliu a 'les fines herbes' (ho dic pels aromes provinents de les altres taules). Xistorrilles i truitetes, i com no, un parell de rondes de cigalons.

Tornem pel Girbau. Sembla que hi ha pressa. Torno a no poder parlar. Arribem a Matadepera més o menys a l'hora prevista, les 0:05. I a Terrassa uns minuts més tard.

Total 33 Km a 14 Km/h (alguns). Ah, i sense treure el plat del mig (ja quasi bé us tinc!!!). Temperatura ideal de 18ºC. La companyia... els del bany a la font de l'altre dia... collonuda!

... i les fotos...


Molt bona revetlla i fins la propera,
Pep