[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 27 de febrer del 2011

SEMPRE EN FALTA 1

Hola nois,

Aquest matí hem estat a St. Llorenç Savall.

Havíem quedat 9 pero el Joan Caba ha enviat un SMS disculpant la seva presencia, EN FALTA 1.
A l'esmorzar, havia de venir el Xavi Serra però, al no trovar-lo, el Toti l'ha trucat i per problemes d'esquena, ha d'estar molt però molt fotut per perdre's l'esmorzar, ha disculpat la seva presencia, EN FALTA 1.

Participants: Toti, X. Maench, J. Palleja, A. Costa, A. Plans, Marc, Fidel i Jose, sí el nostre Jose avui ens ha honrat amb la seva presencia.

Abans de sortir de Terrassa el Toti te problemes amb el canvi, ha promès portar-la a revisar aquesta setmana. Arribem a la parada del bus de Matadepera i tirem cap a Can Torres, com sempre, aquest inici és massa fort i marca les diferències. Baixada fins Les Arenes, Font del Plataner i tot just abans de començar a baixar cap a St. Llorenç Savall, el A. Costa i el Jose tornen cap a casa. La resta tirem cap a l'esmorzar agafant alguna trialera. Bon esmorzar, els qui hagin tirat les fotos, que les enviïn, gràcies.

Per tornar, proposo sortir seguint la ruta de La Falconada i sembla que a tothom, principalment al Marc que fins i tot aplaudia, els ha agradat força. Pugem fins a Can Catafal i decidim tirar cap a St. Feliu del Racó on el grup es divideix, Marc, A. Plans i Toti tirant per l'esfaltat i X. Maench, J. Palleja i Fidel per la Cantera, a la primera pujada quedo casi clavat i m'ho haig de prendre molt a poc a poc, el Xavi i el Joan no els he vist amb tota la pujada. Hem quedat en mirar a quina hora arribava cada grup a dalt de tot, al final de l'asfaltat, el grup de l'asfaltat ha passat a les 12.32 i el de la Cantera a les 12.45. Baixada fins a Matadepera i passem per la Q8 a netejar les bicis.

Amb total 45.39 Km i Ascens Acumulat de 1.045 mt amb bona companyia. Adjunto enllaç per veure la ruta:


Fins la propera,

Fidel

...i les fotos del Joan P...