[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 10 de gener de 2011

COMENÇANT L'ANY PER SENTMENAT

Bones biciades,

Ahir sortida suau cercant els camins amb menor grau d'inclinació possible, cosa difícil de trobar en el nostre mapa betetero.

Sortim en Alex P, Fidel, Joan P, Mike, Toti, Xavi i Pep. Comencem la ruta des de la Plaça Progrés, no sense abans donar un cop d'ull als gadgets que a alguns els han portat els reis. Destacar el suport que s'ha fabricat el Toti, que ja podria fer societat amb el Joan C i muntar una empresa d'artilugis, llums i soports varis. El TwoNav del Fidel es veu molt xulo i amb un soport a primera vista molt consistent. A veure com respon en situacions extremes. Recollim al Joan P a la última rotonda del poble i ens trobem amb els matadeperos a Mossèn Homs.

La ruta fins a Sentmenat... doncs la proposada... baixem fins a Can Deu per St. Julià, on el Xavi es troba amb un aguinaldo inesperat: bossa d'eines que algú trobarà a faltar quan arribi a casa. Pugem pel camí de la Salut per anar a buscar l'última trialera que hi ha abans d'arribar a la ctra. Sentmenat-Sabadell. Bonica baixada fins a Sentmenat doncs la trialera està bastant neta. Ja a Sentmenat, en Fidel entra al Casal per veure com ho tenen per esmorzar. Després d'esperar que algú l'atengui, decidim canviar de bàndol i esmorzem a l'Andalús que hi ha al davant, on també guarden les bicis a dins. La mesura del bocates força bona i el preu molt millor (5 euros per cap). Això si, la música ambient proporcionada per algun dels jugadors de dòmino, també presents a la sala, una mica molesta. No se sap si era per concentració o per distreure als contrincants... lo estrany és que al sortir no plogués.

Per tornar, decidim tirar cap a les Escoles de Castellar. Una vegada allà, optem per tornar pel Girbau, més dur però així els matadeperos ja estaran a casa. Encara a Castellar, el punxades fa de les seves i mentre repara, el Fidel s'ofereix per acompanyar-me en avançadeta per anar guanyant temps. Ens retrobem a la cadena de l'urbanització de St. Feliu. L'últim a fer acte de presencia, l'Alex P, que ve amb les cames fetes un trunyo. Acabem de fer la ruta sense més problemes que el cansament, d'alguns per que d'altres sembla que comencin ruta (collons Fidel, Joan P, Xavi i Mike! ja us enganxaré, ja!), i tots cap a caseta, que ja fem tard.

Al final, 47 km a uns 13 Km/h (en el meu cas, que segur va ser el més baix), molt lluny dels 16 Km/h que s'ha marcat alguna altra vegada en sortides similars. Temperatura collonuda, 17ºC de mitjana, res a veure amb els 2 sota zero als que varem arribar fa dues setmanes. La companyia collonuda. Llàstima que l'Alex C al final no s'apuntés i el Marc pel inoportú esquinç. A veure com els va anar a l'Héctor i al Jose en les seves respectives sortides. Ah, i les calories, important dada: 2900 Kcal cremades, encara que de moment els michelins els veig igual d'enormes.

Fins la propera,
Pep