[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 13 de setembre del 2010

St. LLORENÇ SAVALL PER LES CASTELLASSES



Bones biciades,

Ahir, seguint la tònica de les últimes sortides, varem sortir pocs efectius: en Fidel, en Xavi Maench i en Pep. Com vaig prometre, varem fer un recorregut que feia molt temps que no feia: Les Castellasses, inèdit per Ales10acasa.

Sortim més o menys com estava previst, a les 8 i uns minuts (arribo un pelet tard per culpa d'haver de canviar una roda punxada). A la Cavasa no hi ha ningú. A Matadepera tampoc. Pugem Can Torres (com li agrada al Fidel aquesta pujada!!) i seguim a munt fins a trobar el corriol que ens porta cap a Les Castellasses. Bonic sender, molt tècnic i estret. Ens parem per fer unes fotos a les Castellasses i... putada! la meva supercibershot s'ha mort. Tibem del mòbil del Xavi M.

En acabar el tram més tècnic, empalmem amb una pista forestal que ens porta fins la Vall d'Horta, amb molta pujada però bastant guapo. Arribem a St. Llorenç Savall a les 11:15. Esmorzem al lloc de l'últim dia. Segueixo pensant que els bocates són molt bons. En Fidel li toca la grossa: és l'únic bocata amb pa de xapata, clar que a aquelles hores encara com en tenien, inclus de normal.

La tornada la fem pel camí de les figuretes, Can Cadafalch, el corriol del Platanobalú (tornem a flipar de lo guapo que és), Castellar, Riu Ripoll, St. Julià (per la trialera), Mossen Homs i cap a casa. A la trialera de St. Julià em toca canviar de càmera per punxada: ja en van 2, però aquesta vegada és la del darrera. I no s'acaba aquí el tema punxades i és que en arribar a casa me n'adono que a la roda del davant li surt un bunyol per un costat: tinc el neumàtic rajat i el bunyol és la càmera (ja no se quants en porto enguany).

Al final, 51,8 Km bastant divertits, amb bona companyia, fets a una mitja no gaire alta (alguns trams són bastant complicats) i passant un pel de calor (varem arribar als 33ºC).

Aquest és l'enllaç de la ruta al Wikiloc. I les fotos del esdeveniment:








Fins la propera,
Pep