[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 2 de setembre del 2012

MONTSERRAT'12, ANAR I... TORNAR!

Bones biciades,

Enguany s'ha pogut fer una fita que hi havia pendent de fa temps... fer la tornada de Montserrat fins a Terrassa.

A diferents hores, uns sortim de Terrassa (Xavi M, David, Jordi i Pep) i els altres de Vacarisses (Fidel, Toti i Joan P), per trobar-nos als Caus quan encara no són les 8.

Tirem cap a La Casa Nova de l'Obac, Rellinars, Castellbell i El Vilar, parant a punts estratègics per a copsar les ja famoses panoràmiques. Arribem a l'hora d'esmorzar, a l'ermita de Sant Jaume, on l'únic que esmorza calent és el Xavi, que es fa fer un entrepà de truita al bar de al carretera. Tenim l'agradable visita del gat Antonio, que sembla afamat.

Seguim Sant Cristòfol amunt fins a Santa Cecília, passant per Can Martorell. Per sorpresa nostra, el refugi és tancat. Segons ens explica un personatge que restava allà assegut, sembla ser que van tancar fa vora un any per que no els renoven el contracte. Sort que fa un dia fresquet i no fa pràcticament gens de calor.

Continuem fins als Degotalls i al Monestir. Els de TV3 són per allà, gravant la missa. Hi ha una cua de 2 hores... s'ha de ser creient, redeu! Ens casquem unes coles de la tenda de queviures (Jordi, te'n dec una), el Jordi és retroba amb la seva família i s'acomiada de la colla, omplim bidons i avall que fa baixada. Passem per la Font de la Dona Morta, nom que portem tot el dia escoltant com si hi hagués ressò.

Arribem a Castellbell i El Vilar, passant pel Pont del Diable. Pugem pel carrer costerut que puja fins a la carretera de l'estació. Aquest cop tirem cap a l'esquerra per anar a cercar un camí que va fins a la part de baix de Rellinars. Seguim fins a Vacarisses per carretera. En Fidel ens ofereix uns refrigeris en arribar a ca seva (Fidel, te'n dec una). Ens acomiadem del Fidel, Xavi M i Toti. En Joan P, tot anant cap a ca seva, ens acompanya fins al semàfor on comença el Tourmalet que puja fins els Caus. Les cames van més que tocades, però juntament amb el David pugem a ritme de Pedals. Passem els Caus, la Paral·lela i l'Abuelo... ja som a Terrassa!

Resumint, un dia perfecte per a pedalar! el solet just i necessari, una temperatura ideal, uns colors del cel i el paisatge impressionants i una companyonia excel·lent! 85 Km a les patilles, uns 2000 m de desnivell acumulat positiu, una mitja en moviment d'aprox. 14 Km/h... un entreno per a la Pedals d'Occitània idoni, vaja, com si hagués fet una de les seves etapes! Ah! i havent après a fer cargols a la llauna pel mòbil!

Track de la ruta (Wikiloc)

Les instantànies:










 


Fins la propera,
Pep

1 comentari:

Alfons ha dit...

Felicitats a tots els participants.
Pep ets un campió!