[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dissabte, 2 d’abril de 2011

Sortida Dissabte 02/04/2011

Bones biciades,

Avui, després d'unes quantes setmanes al 'diken seken', com diria l'Anglada, m'he decidit a acompanyar al Fidel i al Costa per aquestes contrades a fer unes pedalades.

Sortim a les 8 àdhuc des de la Progress Square i enfilem cap a la màquina del tren, on saludem a l'Alfons i la colla del Diari. Tirem cap a la Dona Pencaire fins a Mossèn Homs on, al cap d'uns momentons, s'hi afageix el Merlons. Collons!! 16 kilos menys!!

Decidim ruta. Sabem que anem cap avall. Sant Julià, Riu Ripoll, camí de la Salut, camí nou per baixar a Sentmenat (massa ample pel meu gust, s'ha de provar de pujada). Esmorzar de putes al Parador (mentes poleo i caféambllet amb madalena), ja que el Costa ha de ser ales12acasa (ens hauriem de replantejar el nom i posar alesNNacasa, que queda més genèric). Tornem per les Escoles fins a Castellar. A la corba del fill de p... ai! no! que aquesta és una altra... la del porticó vull dir, el Costa tira pel dret que fa tard.

El Fidel, que vol repetir demà, s'arma de paciència i em fa companyia... es pot anar més a poc a poc? Sí, com de vegades fa el Fernando, vaig una estona a peu i l'altre andando. Tornem pel camí de les Masies quasi enrampat fins les orelles. 'Prova de pedalar al revés!' em diu en Fidel. Intento fer força de baix a dalt... tècnica xunga andelaiga. De Guatemala a Guatepeor. Arribem a Matadepera pel Golf. Tirem per la Gaseosa i cap a Terrassa.

Al Fidel li ha anat fent una mica de nosa el canell. Alguna cosa que ahir li havia fet un estrany. A veure demà com ho te. Suposo que avui ha estat cosa del rodatge. Que no sigui res!!

Bé, al final, 48 Km, a una mitja que no penso ni comentar, amb una companyia de paciència digne d'admirar i un dia collonut (entre una rasqueta matinenca de 11 i 20ipicoºC al migdia, el Lorenso começa a picar!). Em sap greu però no hi ha documentació gràfica (m'he deixat el gran angular per poder sortir a la foto).

Fins aviat,
Pep

Ps: A veure si no ho deixo!!