[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 30 de novembre del 2008

NOVA EQUIPACIÓ D'HIVERN (60-90, 90-100)

Bikers,

avui em estrenat la nova equipació d'hivern de Ales10acasa. Opinions diverses sobre el tema del color "granate" del nostre jacket. Opinió unànim sobre la qualitat: sobresalient.

Sobretot agraïr la gestió del Jaume amb tot el tema de la comanda. Aquesta vegada les talles han estat les correctes i ningú es quedarà sense una part de l'equip durant unes setmanes.

Avui sortideta curteta, de tranquis, que feia díes que entre una cosa i l'altre que no sortíem. Estem en hores baixes i no es pot forçar la màquina, que sino peta. Pujada als Caus per la principal, butifarrada general a la Pastora i tornada per la torrota. Poca cosa pero ben feta.
Salut i força.

diumenge, 23 de novembre del 2008

16/11/08





dijous, 20 de novembre del 2008

ALES10ACASA FÒRUM

XAT ALES10ACASA

dissabte, 8 de novembre del 2008

divendres, 7 de novembre del 2008

DE CAN DEU AL CEL

Bones bikers, sortida divendres 6 novembre amb Joan, Xavi, Jaume i jo, l'Alex C. Per començar quedem el Jaume i jo a casa i baixem pels camins de l'Egara on fan el quart cinturó. Quina cagada!!! fang fins a soterrar-nos les sabates i les bicis negades i quasi sense poder pedalar. Ens trobem amb el Xavi i el Joan -el Joan em deixa unes llums decents- i els hi proposo fer una nova ruta que tot seguit us explico: Tirem Avda. Béjar cap a Can Petit, caminet fins a Mossen Homs i Cap a Can Deu, amb una tranquilitat, silenci i cel ras a 8 graus, de puta mare!! Un cop a Can Deu baixem fins a Castellar, creuem el riu que feia molt soroll però no anava molt ple. Pasem un altre riu on el Jaume fa de cameraman i fent un homenatge a l'amic Pep fem la superpujada pel "bazoka", agafem un troç de carretera i trenquem a la dreta a buscar el camí de la cantera de Castellar. Pujada durísima en la que el Joan i el Xavi surtem escopetejats a un ritme infernal i el Jaume i jo anem pujant mes tranquilets i li marco un ritme al Jaume que li va força be i aguanta com un campió fins al descans que fem uns metres abans d'arribar a la petita urbanització de sobre la cantera que pasem a vegades. Després continuem fent el corraló ben parit que hi ha després de la urbanització i encarem la superpujada fins a Can Torres amb ganes de tastar una mica de baixadeta, ja que portem força pujada. Un cop a Can Torres baixada fins al poble amb el Jaume supercontent amb la seva Specialized, cagant llets, i un cop estem al pavelló fem la xerradeta de lo ben parida que ha estat la sortida i ens dividim. El Joan i el Xavi cap a Terrassa i el Jaume i jo cap a casa meva a treure amb la manguera tota la brutalitat de fang que portem a les bicis i sabates. Total 29 Km molt ben parits, una de les millors, per no dir la millor nocturna que hem fet!!! Ja la repetirem.
Alex C.