[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dijous, 4 de desembre del 2008

VUELVE A LA MONTAÑA, EL MARC POR NAVIDAD ¡¡

Bones biciades,

Ahir varem patir en les nostres carns l'efecte del fred glaçat provocat pel fort vent que bufava a la muntanya, renoi quina rasca !!!!!

Vull felicitar al Marc que, despres d'un llarg periode sense apareixer, es va portar com un home, tot i marejat per l'esforç i l'absència de forma. I que dir del FOCO UCRANIÀ!!! collons quina paella.

La sortida en grup va ser des de Matadepera, on haviem quedat a les 20 h. Els de Terrassa varem quedar abans a la BP Cabassa, però ens varem anar trobant pel camí i varem pujar a ritme fins a Mata, oi Xavi? Al pavelló erem 6: Xavi, Mike, Marc, Jaume, Alex C i Pep. Les baixes: en Joan fotut de l'esquena, en Jose engripat, l'Alex P foten-se cops de cap a la pared per un sopar inevitable i en Toti a caseta fent de cangur.

Dels 6 que varem sortir cap a Can Candi, cadena Plaça Catalunya i Dipòsits, ja nomes erem 4 a les Pedritxes, en Jaume i Marc tornen. Tirem cap Can Robert i, en arribar al camí de Can Poble, en Mike i Alex C ens deixen ja que el Mike li feia mal el genoll fotut per un cop fortuït amb un pedrot al no sortir-li la cala. En Xavi i jo pujem fins a Can Poble, òsties quin vent, quin fred, però quines vistes. Nois Terrassa vista de nit des de Can Poble es una canya. Tornem a Terrassa glaçats fins les mandonguilles. A la fi, 36 Km amb fort vent però molt ben parits i a les 23 a casa.

Aquí teniu les fotos del Jaume





Fins la propera,
Pep