[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

diumenge, 6 de juliol del 2008

Crònica sortida Sant Sebastià de Montmajor 06-07-2008

Bones biciades,

Eren les 6:45 i el menda ja pedalava. Puntuals, ens trovem l'Alex P i jo a la cruïlla de Mossen Homs. Quan ja baixavem de Can Deu cap a Castellar, trucada de l'Alex C: "espereu-me que vinc follat", no se si volia dir que venia cagan òsties o si aquella nit havia complert. Ens atrapa i seguim fins a Castellar. Pujem el Puig de la Creu (increible, plat mitja i 3er pinyó fins a dalt), on l'Alex C no pot continuar i se'n torna cap a casa. Estava recuperant-se d'un gripasso. Contiuem per un camí que havia i que no me'n recordava, però com que duia la ruta al gps, cap problema. Esmorzem a Sant Sebastià de Montmajor, un lloc singular i bonic. Aquí teniu unes fotos del bar i de la ermita. Per cert, la cambrera estava de bon veure, es la de la foto amb el rodòl vermell. No li he fet de cara per que m'ha semblat que si la volieu veure haver vingut, així que la propera vegada ja sabeu.



El ticket es per que sapigueu els preus per la propera vegada que hi anem o per si voleu trucar per demanar taula, i també per que us creieu que hi hem estat i les fotos no son trucades.

La foto d'abaix es de la riera que baixa de Sant Llorenç Savall a Castella. No se, m'ha semblat curiosa. A més hi havia un pescador just a sota el pont (podeu veure la boia taronja fosforito al mig de l'aigua). Lo curiós es que nosaltres des de dalt veiem que a l'altre banda hi havia un altre bassa amb uns peixos la òstia de grossos, comparats amb els que estava intentant pescar. No li hem dit res per no destorbar'l.

Al final 56 Km des de Terrassa (uns 45 des de Matadepera) sense desperdici, una volta preciosa amb trams inèdits.

Nois, fa una estona a plogut a bots i barrals aquí a Terrassa, ja convenia, si no mireu com m'han quedat les cames quan he arrivat a casa. Us agraden els meus mitjons? Per cert, he retallat la foto per que no hem sortissin els dits i així no ferir sentiments.


Bé, a veure si la propera sortida som uns quants més i la sort i malalties ens acompanyen. Per cert, abans de les 13 ja erem a casa. Us proposo una nova indumentaria per l'estiu que ve:


Fins la propera,

Pep