[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dissabte, 16 de febrer del 2013

Una de Sentmenat!


Hola,

Avui em quedat a les 7:30 a La Plaça del Progrés el Pep, David, Dani (colega del David) i Fidel

La primera i no serà l'única sorpresa del dia a vingut ben d'hora, exactament a les 7:15, dia WhatsApp del Pep, tenia punxada una roda de la bici.

Tot controlat esperem tots a casa 10 minutets més per no passar fred i es trobem a les 7:40.

El Pep es presenta amb la Super Klein, ja que no tenia prou cambres de vàlvula estreta i no se la vol jugar. El Dani es presenta amb bici nova, una Specialized rígida, com no, de 29" Stumpjumper carbono amb llantes i frens millorats.

Anem cap a Mossèn Homs, travessem Crta. Sabadell i a la primera baixada cap el riu Ripoll sento un fort soroll al darrera i penso que els frens del Pep no porten pastilla. Paro i veig al Pep dret, la bici a terra però la roda del darrera esta dreta... segur que a trencat la bici per la mitat. El David i el Dani tornen a pujar i troben el Pep fen un reportatge fotogràfic del estat de la Klein. Per sort "nomes" a sortit la roda i, encara que no sabem com, no a pres mal... ha anat llaurant el terra amb els tirants del darrera que subjecten la roda fins a quedar-se aturat... pavernomatao! El canvi queda una mica tocat i el disc torçat. Treiem el disc, muntem roda i el Pep torna cap a casa, més ben dit cap el Morenito.

Tirem cap a Sentmenat, avui trobem caçadors de senglars per tot el camí. Esmorzem a Sentmenat i tornem a Castellar per les Escoles, el Dani ens porta a fer visita turística per Castellar i com que aquesta canalla no es cansa, decidim torna per la Cantera però, perquè sigui més "maco", no fem un tros de carretera i desprès entrem, no, només sortir de Castellar per la carretera de Terrassa i creua el riu, cap a la dreta per pujar per la rampa asfaltada i amunt i amunt. Jo amb trobo amb la realitat i arribo l'ultim a la cadena. Seguim direcció Matadepera, parem a la Q8 a netejar les bicis i cap a casa.

Prop de la Plaça del Progrés trobem el Toti amb les seves obligacions familiars amb la seva senyora i el seu fill petit.

Dades tècniques de la sortida: 47,66 Km, 846 m desnivell positiu acumulat, 15 Km/h velocitat mitja.

Fidel

Fotos del dia:




dimarts, 5 de febrer del 2013

L'AIRE I LA VENTOLERA


Hola nois i Mercè,

Al final que vareu fer Dissabte?

Nosaltres, el Toti, Xavi M., David i jo, varem quedar el Diumenge a les 7,30 a La Plaça del Progrés, tenia planificat anar a Mura però degut al fort vent varem canviar els plans. La primera baixa va ser la del Joan P. que ja no va sortir per respecte al fort vent.

El David va arribar sense suspensió del davant, la nit del Dissabte la va inflar però pel mati ja estava sense aire, varem passar per casa seva a inflar un altre vegada però a l'alçada de la Ctra. Rellinars estava sense aire, després de dubtar si abandonar o no, va decidir posar la suspensió fixa i anar tirant per comprovar la fiabilitat de la "super" màquina que porta, una Spezi..... no hagués aguantat.

Feia un vent brutal, abans de la hípica estàvem pedalejant com si fos una pujada infernal i no ens movíem de lloc, però l'esmorzar és l'esmorzar i varem decidir tirar cap els Caus. Una vegada assolida la primera fita i com que dins el bosc, moltes branques trencades pel mig del camí, el vent no entrava gaire, varem tirar cap a Rellinars per esmorzar.

Després d'un bon esmorzar, el Xavi va proposar pujar fins el Parc pel GR i com diria el Xavi Serra, si és una baixada perquè collo... la pugem.
Tirem cap a Les Boades per un camí amb algunes rampes fins arribar als trams d'agafar la bici a l'espatlla i tot caminant quasi fins la Plaça del Joan Caba, fotos i panoràmiques de rigor i cap a buscar el Pou de Glaç.

I com que no en teníem prou, amunt cap a les Foradades i baixada per senders - Trialeres fins el Lac Petit.

Bona sortida però la pujada arrossegant la bici sobra, el GR no es fa ni de baixada.

Total 55Km i un desnivell de 1186 mt.

Fidel.

PD. També adjunto foto amb el "nou" suport MADE IN TOTI, tot un prodigi de la nano tecnologia.