[Inici] [Qui Som] [Rutes i Tracks] [Videos] [Links] [2ª Mà] [Fòrum] [Xat] [Contactar]

dilluns, 26 d’abril del 2010

EL MIKETHEBIKE A LA CONCA

Hola Bisiclistes,

Mai m’havia passat que desprès d’una sortida (a tot li diuen “pedalada popular”) el dia desprès tingues agulletes als braços i no poder doblegar l’esquena per tenir els ronyons petats..... però va valdre molt la pena!!.

Collons amb la CONCA, aquests de Girona estan ben grillats. En general la sortida brutal, l’ambient de gran cursa (ple de maquinilles rollo PRO...)i els paisatges una passada. L´organització un 10.

Van sortir 43Km dels quals, i no exagero, mes de 25km per corriols i trialeras, algunes mooooolt tècniques e interminables (constantment anava pensant “si fossin aquí fliparien, fliparien!!).

Una sortida molt exigent físicament (veure track http://www.ccdaro.com/documents/noticia/contingut56.jpg, dons els primers 16km pràcticament tots de pujada i la majoria per corriol. Total, als 22km petadíssim, dons la calor brutal amb va deixar mig grogui amb indicis de rampes (si, si, als putos 22km!!!!). Per fer-vos una idea havien 4 avituallaments en 40km, mes la botifarrada al arribar. Dos d’ells un una distància de menys de 4km dels 23 al 27km!!, no cal que us digui com pujaven aquest 4km...

Ara si, una vegada arribats a dalt (530m aprox) BRUTAL!!!, 9Km de baixada per corriols i trialeras, orgasmàtic!!. Vaig haver de parar a mitja baixada i tot per descansar els braços, creuant rierols i boscos d´ alzines a fondo.

En definitiva, les Gavarres son acollonants en BTT, val molt la pena l´ experiència.

L’any que bé no hi podeu faltar bikers!!!!!!.

Track per si ens animen a fer-la un dia qualsevol: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=865391

Vaig fer alguna foto al començament, i no gaire ben fetes....sorry.

Saluti!!!!.

MikeTheBike



diumenge, 25 d’abril del 2010

L´ELIXIR DU DIEUX!!!!!!!!

Quedem a les 8.30 a la plaça i ens trobem els dos Alex, Joan, Fidel, Toti i un servidor amb la colla de l´Hector. Després d´unes petites deliberacions els Alex deserten de les 10 a casa i se´n van amb els altres. En fi, quan s´ha de cumplir amb la muller s´ha de cumplir…

Arranquem cap a la Torrota de l´Obac i d´allà cap al Pou de glaç. Just passat uns corrilols, pam! Punxo.Ultimament sembla que tinc la negra amb les punxades i la cadena. Anem cambiant la roda i descobrim que tinc el desviador fluix, el collem com Déu mana i “Voilà” la cadena ja no se´m surt!!

Després d´aquest petit descans, comencem a pujar per un corriol molt tècnic, ens anem treient roba paulatinament de la calor que arriba a fer , anem a parar a una esplanada i……descobreixo en propies carns què és tocar el cel!!!! (Veure fotos adjuntes)

Després d´aquest impacte emocional, comencem a fer la ruta direcció coll d´estenalles per la carena. Tot un seguit de corriols extremadament tècnics però realment preciosos. Anem esquivant la poca gent que ens anem trobant discuplant-nos per anar per Parc natural, però la veritat es que el lloc s´ho val. El Joan les passa putes ja que aquests corriols no estan fets per gent de més de 1.70. Acabem a Coll d´estenalles amb tots els braços rascats per la quantitat de bardisses i el Joan amb el cap com un timbal després d´anar picant amb totes les branques que passaven per sobre nostre.

Un cop al coll, preguntem al forestal com podem baixar a Matadepera per camins. Ens indica una entrada i anem baixant per uns caminets realment espectaculars fins a la riera i d´allà cap a Matadepera. Son les 12 i no hem esmorzat i com que és el sant del Fidel, del Toti i meu, anem a la plaça de Cal Baldiró a fer un mos.

30km. Amb molta bona companyía i un paissatge inmillorable.

Sortida espetarrant!!!

S´ha de repetir…









diumenge, 18 d’abril del 2010

SORTIDA DOMINGUERA ALS CAUS

Sortida, fins l’hora d’esmorzar, “dominguera”.

Quedem a les 8,30 Plaça del Progrés el Toti i Fidel, 8,45 cruïlla carretera de Rellinars, lloc nou, Alex Costa per esmorzar a les 9,30 amb el Xavi i el Joan, que surten de Vacarisses.

Cauen quatre gotes i tot pujant pel Arquímedes trucada del Xavi dient que esta plovent ... ¡¡¡¡ INCREÏBLE!!!!!!!!! El toti dient que son quatre gotes i que pugem!!!, deu ser que necessita el trifàsic a la vena??? Recollim l’ Alex i comenta que baixant de Matadepera plovia mes. Enfilem directa cap els caus, camí normal de La Pineda, 9,35 arribem als Caus i els dos senyors ant vingut amb COTXE. L’ Alex saluda i tira cap a casa sense esmorzar, nois, tindríem que fer una col·lecta perquè L’ Alex pugi esmorzar NO????? Poca gent esmorzant, tenim un esmorzar força animat i finalment, el Toti, d’aspres del trifàsic, es transforma i dissenya una ruta de tornada PERFECTE. Tirem, els dos, cap a la Pastora i al arriba a La Torrota del Obac, tira cap amunt direcció Pou del Glaç, pro no tirem per la “trialera” de pujada, seguim recte pel camí ample a buscar experiències noves. Camí amb pujades importants fins que trobem un altre camí que surt cap a la dreta de baixada i ens porta al camí de baixada a Matadepera. Es veu que el trifàsic encara funciona i no tirem cap a Matadepera, pujada cap el Collet de les Foradades i agafem la “trialera” (del Xavi) que surt cap a l’esquerra. QUE GUAPA baixada impressionant llàstima que trobem gent caminat pro tot correctíssim. Sortim d’aquesta i seguim investigant amb nous senders desconeguts pro molt macos fins arriba al Hospital o estudis de Cinema a on ens aturem i fem un minut de silenci recordant el Backflip del Joan Caba i cap a casa. 30Km, 2Hores i 19 minuts pedalant i una mitja de 13 Km/Hora i si no fossin per les ventositats, mocs i saliveres, amb molt bona companya (que es casi conya).

Amb tot el rotllo, amb deixava per comentar, que el Toti a punxat, sempre pot passar, lo “anormal” es que era una càmera que portava CINC “parches” adjunto foto i pensa tornar a reparar..... Sortides com aquesta fan tenir mes ganes de tornar a puja a la bici.




Fins la propera,
Fidel

dimecres, 14 d’abril del 2010

SORTIDA SANT LLORENÇ SAVALL 11.04.2010

Sortida a Sant Llorenç Savall, 1ª pujadeta i súper bici amb problemes de cadena arreglats gracies al “manetes” (Joan Caba), el Alex Costa descobreix l’utilitat de les dues manetes del canvi desprès de tota una vida amb bicicleta, esmorza multitudinari amb molt de sol .................................... tornet els sorolls dels frens, es per les pastilles noves ????, Lliçó, pel professor Joan Caba, de les parts inútils d’una roda ...................

Fidel

dilluns, 5 d’abril del 2010

RELLINARS - RETORN JOAN P. I ANIVERSARI JOAN C.

Bones biciades,


Avui aniversari del Joan C., per tant, assistència multitudinària doncs les convidades no estan com per deixar-les passar. A més, hem tingut la grata compareixença del Joan P. després de la seva recuperació de la luxació d'espatlla.

Quedem al punt nou de trobada a les 8:00 a la Ctra. Rellinars, en Joan C., Toti, Xavi, Fidel, Joan P., Alex P., Marc, Mike i Pep. Fot un fred de colló de mico per la indumentaria que portem, entre 5 a 7ºC, segons gadgets diversos. El recorregut, el mateix de sempre: La Pineda, Els Caus, L'Obac, Rellinars (esmorzar a Cal Forner, que per cert d'aquí a 2 setmanes sembla que es jubila i tanca), Les Vendranes, Els Caus, Paral·lela (els de Terrassa), Pastora, Torrota, Pedritxes (els de Matadepera). A banda de sorolls multiples d'alguna de les burres, no hi ha hagut averies!! increible!!

Al final, 40 Km molt ben parits, amb la bona companyia habitual i amb una pudor de vi a l'entrecuix considerable.



Fins la propera,
Pep